Gasiti cele mai bune preturi

Cei mai multi vizitatori au gasit cel mai bun pret pentru Turcia cu:
Sorteaza dupa
Zoover recomanda
Rating
Recenzie
Distanta de centru

5.361 Cazare Turcia

Cauta in rezultate:

Recenzii pentru unitatea de cazare in Turcia

Prieteni, Aug. 2015
"Hotel mediocru"Peste Arora (smartline)****
diaconescu eugeniu
Apreciere
7

29.08.2015 -nu au apa potabila la chiuveta
-nu au canalizare
wi-fi merge foarte prost in camere, chiar deloc.
-plajele sunt murdare.Cititi mai mult

Cu partener, Iun. 2013
"Minunat"Peste Mukarnas Spa Resort*****
siryan princess
Apreciere
10

03.11.2013 Hotelul Mukarnas spa resort este minunat potrivit mai ales pentru luna de miere, dar si pentru familiile cu copii.
A fost prima noastra luna de miere...Cititi mai mult

Pentru vacanta voastra in Turcia cautati cazare cu referinte bune, fotografii autentice si filmari de la fata locului? Atunci, aici sunteti in locul potrivit!
Pentru vacanta voastra in Turcia cautati cazare cu referinte bune, fotografii autentice si filmari de la fata locului? Atunci, aici sunteti in locul cel bun! Prin intermediul functiei de sortare a listei noastre de hoteluri ajungeti repede si comod la cazarea pe care o visati. Pe site-ul Zoover gasiti 641 Apartament, 17 Camping, 4087 Hotel, 36 Casa de vacanta, 13 Sat de vacanta, 280 Aparthotel, 33 Cazare cu mic dejun, 20 Bungalow, 24 Hostel, 125 Pensions si 85 Vila in Turcia. Puteti viziona 1814 Fotografii vacanta in Turcia pe site-ul Zoover. Mai mult decat atat puteti viziona 30 Videoclipuri in Turcia pe site-ul Zoover. Mediterana este cea mai apreciata regiune de vacanta. Pentru alte regiuni dati click pe harta sau pe lista dedesubt. Destinatii apreciate pentru o vacanta in Turcia sunt Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun, Alanya, Marmaris si Kusadasi. Pentru a gasi mai multe destinatii uitati-va pe lista de mai jos sau dati click pe tab-ul "Destinatii". Excursii apreciate in Turcia sunt Ruinele templului lui Apollo, Cetatea Alanya si Efeze.