Zeer leuke vakantie gehad in La Vallée de la Sainte Baume! We waren hier de eerste 2 weken van juli 2018 en het was er bijzonder rustig.
De huisjes geven heel veel privacy en zijn zeer goed onderhouden. Ik had de mogelijkheid een aantal huisjes te bezoeken (buitenkant) omdat ze nog niet verhuurd waren en ze zagen er quasi allemaal voorbeeldig uit!
De ontvangst was ook super: Swaane aan de receptie was top en nogmaals bedankt aan Bert voor het rondbrengen van de lekkere broodjes en het in orde maken van het zwembad alarm!
We hebben een aantal restaurantjes bezocht maar 1 stak er (voor ons) met kop en schouders bovenuit: Le Nightfall in Saint-Maximin.
Nog een kleine toelichting met betrekking tot de 7/10 quotering op "ligging": de Provence is, zoals geweten, prachtig op gebied van natuur ed maar de stadjes waren voor ons toch iets minder (toeristisch) aantrekkelijk dan bvb aan de Côte d'Azur. Dat is wederom zeer persoonlijk ... wij vinden het namelijk aangenaam om 's avonds na het eten nog wat winkeltjes af te schuimen.