Alegeti un website international. Recensioni di viaggio Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ru Zoover.se Pagina principala Destinatii Cazare Awards Adauga recenzie Adauga recenzie Adaugati fotografii Adaugati un videoclip Adauga o noua cazare Adaugati un punct de atractie turistica Pagina principala Adauga recenzie Austria Salzburg Cazare Salzburg Destinatii (116) Cazari (3269) Puncte de interes (209) Fotografii & videoclipuri (98) Harta Mai multe Intrebare si raspuns (0) Gasiti cele mai bune preturi Cei mai multi vizitatori au gasit cel mai bun pret pentru Salzburg cu: 1 Booking.com Verificati pretul Pont Mai multi furnizori de servicii Minimizeaza Sorteaza dupa Zoover recomanda Rating Recenzie Distanta de centru 3.269 Cazare Austria, Salzburg Locatie Tara Austria Regiune Salzburg Destinatie Saalbach / Hinterglemm / Leogang Zell am See Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf Kaprun Salzburg Königsleiten bei Wald Wagrain Obertauern Bad Gastein Bad Hofgastein Mai multe destinatii Tip destinatie Vizitare oras in Salzburg Langa lac in Salzburg Calatorii de iarna/ Sporturi de munte in Salzburg Unitate de cazare Tip cazare Apartament in Salzburg Camping in Salzburg Hotel in Salzburg Casa de vacanta in Salzburg Sat de vacanta in Salzburg Aparthotel in Salzburg Cazare cu mic dejun in Salzburg Bungalow in Salzburg Cabana in Salzburg Gasthof in Salzburg Hostel in Salzburg Casa la tara in Salzburg Lodge in Salzburg Pensions in Salzburg Vila in Salzburg Numar stele cazare 1 2 3 4 5 Facilitati Televizor Internet wireless Internet disponibil Mai multe facilitati Rating al utilizatorului Numar recenzii 1 5 25 Evaluare 8.5-10 Foarte bine1129 7-8.4 Bine757 5-6.9 Asa si asa181 0-4.9 Rau60 Cel mai bun punctaj pentru Apreciere Locatie Servicii Pret / Calitate Mancare Camere Potrivit pentru copii Interior Spatiu Activitati Amenajare Restaurante Igiena Partii apropiate mai multe criterii Zoover Awards 2016 Zoover Award Gold Zoover Award Orange Contributii 1615 109 664 Informatii despre vreme Previziuni meteo +15 C +20 C Ninsoare Conditii de ninsoare Zapada de peste 50 cm (deal) Zapada de peste 100 cm (deal) Zapada la munte Zapada de peste 100 cm (la munte) Zapada de peste 200 cm (la munte) Inchis Deschis Zapada aderenta Cauta in rezultate: 8,1 click Adauga recenzie Camping: Sportcamp Woferlgut **** Bruck an der Großglocknerstraße, 0,7 km din centru Austria Salzburg Bruck an der Großglocknerstraße 9,3 click Adauga recenzie Hotel: Klockerhaus **** Krimml, 0,6 km din centru Austria Salzburg Krimml 9,1 click Adauga recenzie Hotel: DIE SONNE **** Saalbach / Hinterglemm / Leogang, 1,1 km din centru Austria Salzburg Saalbach / Hinterglemm / Leogang 8,1 click Adauga recenzie Sat de vacanta: Landal Rehrenberg ***** Viehhofen, 0,7 km din centru Austria Salzburg Viehhofen 8,7 click Adauga recenzie Aparthotel: Adler Resort **** Saalbach / Hinterglemm / Leogang, 3,1 km din centru Austria Salzburg Saalbach / Hinterglemm / Leogang 9,4 click Adauga recenzie Hotel: Riederalm **** Saalbach / Hinterglemm / Leogang, 8,3 km din centru Austria Salzburg Saalbach / Hinterglemm / Leogang 9,8 click Adauga recenzie Apartament: Landhaus Sonnheim **** Lofer, 0,3 km din centru Austria Salzburg Lofer 9,6 click Adauga recenzie Apartament: Alpenparks Resort Maria Alm Appartements Residence Maria Alm, 0,1 km din centru Austria Salzburg Maria Alm 8,4 click Adauga recenzie Hotel: Der Waldhof **** Zell am See, 0,7 km din centru Austria Salzburg Zell am See 8,8 click Adauga recenzie Hotel: Sporthotel Wagrain **** Wagrain, 0,9 km din centru Austria Salzburg Wagrain 9 click Adauga recenzie Pension: Haus Heimat *** Wagrain, 0,6 km din centru Austria Salzburg Wagrain 9,1 click Adauga recenzie Aparthotel: Central Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf, 1,6 km din centru Austria Salzburg Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf 7,9 click Adauga recenzie Hotel: AlpinResort Zell am See **** Zell am See, 1,9 km din centru Austria Salzburg Zell am See 8,1 click Adauga recenzie Hotel: Lukasmayr *** Bruck an der Großglocknerstraße, 0,2 km din centru Austria Salzburg Bruck an der Großglocknerstraße 8,7 click Adauga recenzie Hotel: Krimmlerfälle **** Krimml, 0,4 km din centru Austria Salzburg Krimml 1 2 3 4 5 6 7 ... 218 urmator Destinatii apreciate Cazare in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Cazare in Zell am See Cazare in Kaprun Cazare in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf Cazare in Königsleiten bei Wald Cazare in Rauris / Taxenbach / Embach Cazare in Lofer Hotel Hotel in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Hotel in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf Hotel in Salzburg Hotel in Kaprun Hotel in Zell am See Hotel in Königsleiten bei Wald Hotel in Wagrain Puncte de atractie in Salzburg Puncte de atractie in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Puncte de atractie in Zell am See Puncte de atractie in Kaprun Puncte de atractie in Königsleiten bei Wald Puncte de atractie in Rauris / Taxenbach / Embach Puncte de atractie in Lofer Puncte de atractie in Wagrain Vremea Vremea in Saalbach / Hinterglemm / Leogang Vremea in Zell am See Vremea in Kaprun Vremea in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf Vremea in Königsleiten bei Wald Vremea in Rauris / Taxenbach / Embach Vremea in Lofer Plecati in vacanta in Salzburg? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu toate cazarile din Salzburg. citeste mai mult Plecati in vacanta spre Austria? Pe aceasta pagina gasiti lista tuturor cazarilor din Austria. In acest mod puteti gasi pe site-ul Zoover comentarii despre 994 Apartament, 50 Camping, 953 Hotel, 255 Casa de vacanta, 6 Sat de vacanta, 109 Aparthotel, 17 Cazare cu mic dejun, 1 Bungalow, 307 Cabana, 170 Gasthof, 10 Hostel, 42 Casa la tara, 1 Lodge, 345 Pensions si 9 Vila in Salzburg. Puteti vizualiza 98 Fotografii vacanta din Salzburg pe site-ul Zoover. Compara unitatile de cazare in Austria. Destinatiile cele mai apreciate conform recenziilor din Salzburg sunt Saalbach / Hinterglemm / Leogang, Zell am See, Kaprun si Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf. Puteti gasi mai multe destinatii prin click pe tab-ul "destinatii". Mai multe oportunitati de cazare in Salzburg puteti gasi in lista din stanga paginii. Cele mai apreciate puncte de atractie din Salzburg sunt Cascada Krimmler, GrossGlockner HochAlpenStrasse si Glacier Kitzsteinhorn. Pentru a gasi mai multe puncte turistice dati click pe tab-ul "puncte de atractie". Mai putin text